به دنبال مأموریت خود یعنی رشد و تعالی فردی و اجتماعی دختران مان، برآنیم تا با برنامه ریزی مناسب در ایجاد زمینه ی کسب معرفت نفس و درک نسبت آن با خالق، انسانها و مخلوقات دیگر و شکل گیری چارچوب هستی شناسی براساس مبانی اسلامی و شیعی اثربخش باشیم. سپس در این بستر به ارائه ی محتوای شناختی و مهارتی تعریف شده و به یک معنا سواد لازم برای زیست اثربخش در دنیای امروز و فردا بپردازیم. سواد به مفهوم عام و امروزی آن مبنای یادگیری دانش آموز در مدرسه، تعامل مولد در جامعه و راهبر توسعه ی پایدار است و موفقیت در هر زمینه یادگیری، وابسته به توانایی بکارگیری معنادار، مشخص و متمایز سواد است که این خود لازمه ی یادگیری مادام العمر نیز خواهد بود. درواقع، اکنون سواد به عنوان مجموعه ای از دانش ها و مهارت ها، ابزاری برای شناسایی، فهم، تفسیر، خلق و برقراری ارتباطات در دنیایی که به نحو فزایندهای دیجیتال، متن محور و غنی از اطلاعات بوده و با تغییرات سریع درک می شود، مورد استفاده قرار میگیرد.
در یک دسته بندی کلی می توان مهارت های مورد نیاز امروز را به سه دسته تقسیم نمود:
💡مهارت های شناختی و فراشناختی شامل تفکر نقاد، تفکر خلاق، یادگیری چگونه آموختن و خودتنظیمی
💡مهارت های عاطفی و اجتماعی شامل همدلی، خودکارآمدی، مسئولیت پذیری و کار گروهی
💡مهارت های کاربردی و فیزیکی شامل بکاربستن اطلاعات جدید و ابزارهای فن آوری ارتباطات
در راستای تحقق اهداف کلی فوق، اهداف خردتر زیر به صورت برجسته تعریف شده و مورد نظر هستند:
📔دستیابی به سطح علمی برتر:
با به رهگیری از تجربه ی متخصصان برتر حوزه ی آموزشی کشور و حضور معلمان فرهیخته و توانمند با صلاحیت های حرفه ای و امکانات متعدد آموزشی و ایجاد فرصت های اندیشهورزی، یادگیری مشارکتی و هم افزایی همراه با ارزیابی کیفیت آموزش و سنجش پیوسته ی فرایند و نتایج، زمینه ساز رشد دانش آموزان متخصص، فکور و یادگیرنده مادام العمر باشیم.
📔ارتقاء سطح مسئولیت پذیری:
کسب درک مناسبی از اجتماع و زیست جمعی که دربردارنده ی همکاری، احترام به همه افراد، تحمل آراء و دیدگاه های مخالف، گفت وگو و مفاهمه است و نیز تربیت شهروندان آگاه، متعهد، باورمند به زیست اخلاقی و ارزشی و مسئول در برابر خدا، خود و دیگران و رهبران آینده را می توان به عنوان بخشی از اهداف مجموعه نام برد.
📔ارتقاء سطح مشارکت جویی و مهارت های فردی و جمعی:
مجتمع آموزشی صدرا، با فراهم آوردن فرصت های مناسب یادگیری در قالب آموزش های تخصصی، پژوهش های دانش آموزی، مشارکت های فرهنگی – اجتماعی در داخل و خارج از مدرسه و انواع فعالیت های فوق برنامه، توسعه مهارت های فردی دانش آموزان را دنبال می کند.